ناگت مرغ
مواد لازم:
گوشت چرخکرده مرغ
500 گرم
سیر 5 حبه
پیاز رندهشده 10 گرم
مغز نان باگت 2 عدد
شیر 45 گرم
آب 20 گرم
پنیر پیتزا رندهشده
100 گرم
پودر ایزی ناگت 50
گرم
سس بشامل 2 قاشق
غذاخوری
سس خردل 1.5 قاشق
غذاخوری
نمک به میزان لازم
آرد، تخم مرغ و پودر
سوخاری
-
گوشت را به همراه نمک داخل دستگاه میریزیم
و برای 30 ثانیه میکس میکنیم.
-
مغز نان باگت را با شیر آغشته میکنیم.
-
سیر و پیاز رندهشده را به گوشت اضافه میکنیم و برای 30 ثانیه میکس میکنیم.
-
مغز نان باگت به همراه سس بشامل و سس خردل
را به مخلوط گوشت اضافه کرده و برای 30 ثانیه میکس میکنیم.
-
آب را به همراه پنیر پیتزا و ایزی ناگت به مخلوط گوشت اضافه کرده و یک دقیقه میکس میکنیم.
-
مواد را برای یک ساعت داخل یخچال میگذاریم
تا استراحت کند.
-
سپس روی نایلون باز میکنیم و برای نیم ساعت
داخل فریزر استراحت میدهیم.
-
خمیر را با قالب دلخواه کاتر میزنیم. سپس
دو مرتبه داخل آرد و تخم مرغ و در انتها داخل پودر سوخاری قرار میدهیم.