طرز تهیه برگر گوشت 90 درصد
برگر گوشت 90 درصد
مواد
لازم:
850
گرم گوشت چرخشده (700 گرم مغز ران گوساله و 150 گرم قلوهگاه)
آب خنک 70 گرم
پیاز رندهشده 130
گرم
طعم مخصوص برگر 35
گرم
بیگ مک 5 گرم
سیر یا پودر سیر به
دلخواه
طعم دود
نمک به میزان لازم
-
گوشت و سیر و پیاز را داخل میکسر میریزیم
و برای یک دقیقه میکس میکنیم.
-
ادویه همبرگر مخصوص را
به همراه نمک اضافه میکنیم و برای 30 ثانیه میکس میکنیم.
-
چند قطره طعم دود اضافه میکنیم و برای 30
ثانیه میکس میکنیم.
-
بیگ مک را اضافه میکنیم و برای یک دقیقه میکس
میکنیم.
-
15 دقیقه به مواد داخل یخچال استراحت میدهیم.
-
برگرها را در قطعات 150 گرمی جدا کرده و
قالب میزنیم .
-
برای یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا
استراحت کنند.